+36 49/524 368
+36 20/ 405 2303
rozsaetterem@gmail.com
Ajánlatkérés - Foglalás
Csomagajánlataink

  Éttermünk

  etteremA’la carte éttermünk (80 férőhelyes és két különteremmel bővített, melyek 25 és 40 fő befogadására alkalmas, az utóbbi légkondicionált) hazai étel specialitásokkal fogadja vendégeit, lépést tartva a vendégek kívánságaival.

  Az étterem Szakácsmesterének, Juhász Csabának köszönhetően valódi kulináris élményben lehet része annak a vendégnek, aki az ebéd vagy a vacsora helyszínének a Rózsát választja.

  Ugyanis 2015 februárjától teljes terjedelmében megújult étlappal várjuk Kedves Vendégeinket. A kor szellemében, a legmodernebb konyhatechnológia eljárásokat alkalmazva varázsol el minket a Séf Úr. A különleges étrendet követő Vendégek is megtalálják számításukat. Megújult étlapunk annak függvényében készült, hogy a paleolit és a vegetáriánus étrendek követő vendégek igényét is szolgálja. 

  A vegetáriánus vagy a reform ételek kedvelőinek is választékot biztosítunk. Borkedvelő vendégeink egri és más híres magyar borvidék borai közül kortyolhatja a kedvenc fehér-, rozé- vagy vörösborát, melyek közül hozzáértő felszolgálók segítenek a választásban.

  Nyári időszakban hangulatos mediterrán terasszal várjuk szálló és a betérő vendégeinket, ahol egy íncsiklandozó desszert elfogyasztása megédesítheti a délutáni pillanatokat.

  Az éttermet családi, baráti rendezvények, esküvők, esküvői szertartások, gasztronómiai borvacsora estek, protokoll ebédek és vacsorák, konferenciák, állófogadások, állandó és időszaki kiállítások színesítik.

  etterem_matyoVállaljuk céges, egyéb szórakoztató rendezvények megszervezését, akár a Rózsában, akár kitelepüléssel.

  Kollégáink pedig nagy odafigyeléssel készülnek a vendégeink fogadására és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az Ön itt léte igazán felejthetetlen legyen.

  Az étlapon szereplő ételeinket telefonos vagy személyes megrendelés alapján elvitelre is elkészítjük, amelyeket adagonként illetve kétszemélyes, négyszemélyes és hatszemélyes eldobható műanyag edényben tudunk csomagolni.

  Elvitel esetén a tálaló edények díjmentesek.
  Amennyiben levest szeretnének elvitelre rendelni, kérjük, biztosítsanak hozzá megfelelő edényzetet.

   

  Elvitelre felveszünk telefonos rendelést és fogadjuk asztalfoglalásukat is a következő telefonszámokon:

  • 06-49 / 524- 368
  • 06-20 / 405 - 2303
  • vagy e-mailben: rozsaetterem@gmail.com

  ...mert ízeink az érveink!

  További képek