+36 49/ 500 363
+36 20/ 405 2303
rozsa@rozsaetterempanzio.hu
Ajánlatkérés - Foglalás
Csomagajánlataink
  Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Iratkozzon fel hírlevelünkre és Ön is az elsők között fog értesülni legújabbb akcióinkról, újdonságainkról!

  Vendégkönyv

  Járt már nálunk?
  Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

   
  Vendégkönyv bejegyzések

  • Sándor és Szilvia
   2017. 05. 10. 11:26
   Áprilisban töltöttünk itt 4 éjszakát.

   Nagyon jól éreztük magunkat , a szállás,az ételek, a személyzet mind kiváló volt.

   Alig várjuk, hogy visszatérjünk ide!

   Mindenkinek ajánljuk, ár-érték arányban ez a legjobb!
  • Barsi Ferencné
   2017. 02. 27. 14:31
   Rendkívül jól éreztük magunkat az eltöltött 3 napban, mind a szállás és az ellátás

   osztályon felüli volt, nem beszélve a személyzet kedvességéről. Barátainkkal tervezzük egy újabb kiruccanás megszervezését az Önök panziójába.
  • tamas
   2017. 02. 20. 20:54
   A szufidalt vaddiszno file Friss erdei gyümölcsökkel Felülmulhatatlan volt Itt kezdödik a kulinaris gasztronomia es a müveszet hazassaga. Es eletfogytiglanig tarto aso kapa lesz belöle! Kösz
  • XY
   2017. 02. 20. 20:39
   A szufidalt vaddiszno file

   Friss erdei gyümölcsökkel

   Felülmulhatatlan volt

   Itt kezdödik a kulinaris gasztronomia

   es a müveszet hazassaga.

   Es eletfogytiglanig tarto aso kapa lesz belöle!

   Kösz  • Kiss Péter
   2016. 08. 27. 08:54
   2napot töltöttünk Zsory fürdöben. Érkezésünkor a Rozsa panzióban foglaltun 1éjszakára szállást. A fogadtatás a recepciós hölgy részéröl figyelmes és nagyon kedves volt. A panzió éttermében ahol a reggelit fogyasztottuk az csodálatos mint felszereltségben mint berendezésben tisztaságban. A személyzet hozzáállása is rendben.
   Összegezve nagyon megvoltunk mindennel elégedve és jól éreztük magunkat.
   Ajánlom másoknak is.
   Üdvözlettel Kiss Péter.
  • Kissné Kovács Márt
   2016. 07. 28. 00:00
   Kb 3 éve voltunk a panzióban családdal.Megállapítva,hogy milyen ízletesek az ételek még a legegyszerűbb fogások is kifejezetten finomak voltak. A recepciós hölgy kedvessége és felkészültsége a környékbeli lehetőségekről szintén kellemes emlék számunkra.
   Rózsa Étterem és Panzió
   2016-08-04 09:08:15
   Nagyon szépen köszönjük az elismerő szavakat!
  • Lászlófalvi József, Lászlófalvi Józsefné
   2016. 07. 18. 12:10
   Az elmúlt héten 4 éjszakát töltöttünk a panzióban, vettünk igénybe szolgáltatásukat. Köszönjük az ellátást, csak ajánlani tudom mindenkinek. Meg voltunk elégedve a szobával, fürdőszobával azok tisztaságával. Nagyon finom és ízletes ételek fogyasztásában volt részünk. Amit nagyon szeretnék még kiemelni, az az, hogy az étterem nyitvatartási idejében fogyaszthattuk el a félpanzió reggeli utáni részét, ami ha tetszik lehetett (időben) ebéd és vacsora. Nem irányították a mi időnket, így akkor ettünk amikor szerettünk volna! Követendő példának tartom!!!
   Üdvözlettel: Lászlófalvi József
  • Laczkó Edit
   2016. 06. 13. 11:12
   Éttermükben péntek este névnapot ünnepeltünk. Nagyon finom ételekkel és igazán figyelmes kiszolgálással tették emlékezetessé. A jó tapasztalatok alapján a panziót is szívesen ki fogjuk próbálni. Köszönjük színvonalas vendéglátást.
   Üdvözlettel:Laczkó Edit és családja Budapest-ről
  • György Sándor
   2015. 07. 27. 16:14
   Tisztaság kifogástalan , Reggeli kifogástalan, Étlapba böséges választás, egy jó pár menüt végig próbáltunk, esküszöm ilyen izlésesen tálra varázsolt finom ételeket még sehol nem ettem, ebböl csak arra tudok következtetni hogy egy nagyon jó szakácsuk lehet. Ami a légkondiciónálást illeti nagyon hanyagolva van az étteremre hívatkozva, annak ellenére hogy a lehetöség meg lenne rá. A Pincér az kritikán alúli, egyszerüen pályát tévesztett , ö nem azért van ott hogy a vendégekröl kritikát alkosson , hanem azok ott tartozkodását kellemesebé tegye. Ha egy két dolgot javasolhatnék, akkor az talán az lenne hogy a mozgás sérültekre is gondoljannak, mint peldául egy egésszségügyi szék tapadó korongokal ammi zuhanyozást megkönnyíti, vagy csak az ilyen vendégek részére és csak arra az idöszakra felszerelhetö tapadó korongos foganytyúk.
   A pincért leszámítva egy színvolas panziónak találom. Üdvözlettel a György Család.
   Rózsa Étterem és Panzió
   2015-07-28 15:32:36
   Kedves Sándor! Köszönjük szépen az észrevételeit. Igyekszünk hasznosítani azokat. Kérdésünk az volna, hogy melyik felszolgálónál érezték azt, hogy pályát tévesztett, mi volt az a szituáció, amivel esetleg megbántotta Önöket és mikor? Mindezt kérdezzük annak érdekében, hogy panziónkban minél jobban érezzék magukat a vendégek és minél magasabb színvonalon kiszolgálhassuk őket. Üdvözlettel: Nyulászi Ágnes, üzletvezető
  • Karacs Rudolf
   2015. 07. 27. 08:52
   34. Házassági Évfordulónk alkalmából jártunk itt. Profi felszolgálás, profi étlap, profi Séf és a vevői igények maximális kiszolgálása! Egerben nincs étterem, ahol fel van tüntetve, hogy glutén-laktózmentes az étel! Sőt, a P- vel jelöltek paleosan is elkészíthetők!! Nem a pincért kell kérdezgetni, hogyan készítették az ételt. Aki azt sem tudja, mit kérdeztünk. Majd megkérdezi a Séfet, mondja, és eloldalog. Aki csak az ízetlen natúr csirkemellet ízetlen párolt zöldséggel tudja elképzelni glutén-laktózmentesként!!
   Megállapítom, hogy Eger legjobb étterme a Matyó Rózsa Étterem Mezőkövesd-Zsóryfürdőn!! :))))))))) Ingyenes a parkolás, az egri parkolási díjból "fussa" az oda vissza benzin!! Visszatérünk!!
   Rózsa Étterem és Panzió
   2015-07-27 13:19:57
   Kedves Rudolf! Köszönjük a kedves szavakat. Várjuk Önöket vissza a jövőben is! Üdvözlettel: Juhász-Buza Viktória