+36 49/524 368
+36 20/ 405 2303
rozsaetterem@gmail.com
Ajánlatkérés - Foglalás
Csomagajánlataink

  Vendégkönyv

  Járt már nálunk?
  Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

   
  Vendégkönyv bejegyzések

  • Laczkó Edit
   2016. 06. 13. 11:12
   Éttermükben péntek este névnapot ünnepeltünk. Nagyon finom ételekkel és igazán figyelmes kiszolgálással tették emlékezetessé. A jó tapasztalatok alapján a panziót is szívesen ki fogjuk próbálni. Köszönjük színvonalas vendéglátást.
   Üdvözlettel:Laczkó Edit és családja Budapest-ről
  • György Sándor
   2015. 07. 27. 16:14
   Tisztaság kifogástalan , Reggeli kifogástalan, Étlapba böséges választás, egy jó pár menüt végig próbáltunk, esküszöm ilyen izlésesen tálra varázsolt finom ételeket még sehol nem ettem, ebböl csak arra tudok következtetni hogy egy nagyon jó szakácsuk lehet. Ami a légkondiciónálást illeti nagyon hanyagolva van az étteremre hívatkozva, annak ellenére hogy a lehetöség meg lenne rá. A Pincér az kritikán alúli, egyszerüen pályát tévesztett , ö nem azért van ott hogy a vendégekröl kritikát alkosson , hanem azok ott tartozkodását kellemesebé tegye. Ha egy két dolgot javasolhatnék, akkor az talán az lenne hogy a mozgás sérültekre is gondoljannak, mint peldául egy egésszségügyi szék tapadó korongokal ammi zuhanyozást megkönnyíti, vagy csak az ilyen vendégek részére és csak arra az idöszakra felszerelhetö tapadó korongos foganytyúk.
   A pincért leszámítva egy színvolas panziónak találom. Üdvözlettel a György Család.
   Rózsa Étterem és Panzió
   2015-07-28 15:32:36
   Kedves Sándor! Köszönjük szépen az észrevételeit. Igyekszünk hasznosítani azokat. Kérdésünk az volna, hogy melyik felszolgálónál érezték azt, hogy pályát tévesztett, mi volt az a szituáció, amivel esetleg megbántotta Önöket és mikor? Mindezt kérdezzük annak érdekében, hogy panziónkban minél jobban érezzék magukat a vendégek és minél magasabb színvonalon kiszolgálhassuk őket. Üdvözlettel: Nyulászi Ágnes, üzletvezető
  • Karacs Rudolf
   2015. 07. 27. 08:52
   34. Házassági Évfordulónk alkalmából jártunk itt. Profi felszolgálás, profi étlap, profi Séf és a vevői igények maximális kiszolgálása! Egerben nincs étterem, ahol fel van tüntetve, hogy glutén-laktózmentes az étel! Sőt, a P- vel jelöltek paleosan is elkészíthetők!! Nem a pincért kell kérdezgetni, hogyan készítették az ételt. Aki azt sem tudja, mit kérdeztünk. Majd megkérdezi a Séfet, mondja, és eloldalog. Aki csak az ízetlen natúr csirkemellet ízetlen párolt zöldséggel tudja elképzelni glutén-laktózmentesként!!
   Megállapítom, hogy Eger legjobb étterme a Matyó Rózsa Étterem Mezőkövesd-Zsóryfürdőn!! :))))))))) Ingyenes a parkolás, az egri parkolási díjból "fussa" az oda vissza benzin!! Visszatérünk!!
   Rózsa Étterem és Panzió
   2015-07-27 13:19:57
   Kedves Rudolf! Köszönjük a kedves szavakat. Várjuk Önöket vissza a jövőben is! Üdvözlettel: Juhász-Buza Viktória
  • Buda László és Buda Lászlóné
   2015. 01. 21. 10:51
   Kedves Ágika!
   Névnapja alkalmából nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánunk.
   Szeretnénk sokáig lubickolni abban a szeretetben, amit Ön sugároz felénk.
   A tavaszi viszontlátásig sok puszit küldünk Gödöllőről.
  • Németh Zoltán
   2014. 12. 22. 17:53
   Köszönöm a gasztronómiai élményt és a kiszolgálás profizmusát. Ritka az ilyen magas színvonalú vendéglátás, mindenkinek csak ajánlani tudom!
   Rózsa Étterem és Panzió
   2015-01-13 07:21:35
   Kedves Zoltán! Örülünk, hogy ilyen élményre tett szert nálunk. Várjuk Önt/Önöket a jövőben is szeretettel, hogy további kulináris élményben részesülhessen! Üdvözlettel: Juhász-Buza Viktória
  • Berkó István
   2014. 05. 02. 19:42
   Második alkalommal voltunk és töltöttünk el csodálatos négy napot.
   Nagyon köszönjük a kedvességet,tisztaságot és a finom ételeket,ami
   nemcsak finom,de bőséges is.
   További munkájukhoz sok sikert,magánéletükhöz boldogságot kívánunk.
   Visszafogunk térni.!